Undersökning om nagelbitning

För att få veta mer om vilka grupper i Sverige som biter på naglarna har vi valt att utföra en undersökning om nagelbitning. Våra förhoppningar är att undersökningen kan visa vilka metoder som är effektivast för att sluta bita på naglarna.


Öppen för alla, nagelbitare eller ej

Vi tror att det är alla möjliga som biter på naglarna, dvs ung som gammal, kvinna som man, lågutbildad som högutbildad. Men för att få mer information och fakta har vi valt att starta en undersökning. Målet är att få fram statistik för att presentera hur vanligt det egentligen är med nagelbitning och hur man slutar på bästa sätt.

Nagelbitning i sig är inget man tänker på att man gör, men likaväl sitter man där med fingrarna i munnen. Oavsett om du är nagelbitare eller inte tar vi tacksamt emot alla svar. Självklart är du är helt anonym!

Vi vore tacksamma om just du har lust att hjälpa oss med undersökningen genom att fylla i den eller sprida länken till kompisar och släkt för att vi ska få ett brett underlag. Som sagt vi vill gärna ha svar även från dig som inte biter på naglarna.


 

 

Undersökning nagelbitning

Snabba frågor om nagelbitning

Vi utför en undersökning om nagelbitning för få mer information om att sluta bita på naglarna. Oavsett om du är nagelbitare eller inte tar vi tacksamt emot dina svar. Självklart är du helt anonym!
Läs mer om undersökningen.


Till undersökningen